FEST! ;)

YEEEEYY people today it´s PARTY!!! ;)

Nu är ja hos olimpia med frida o vi ska vell ner till stan sen innan de blir fest :P

PUSSS PÅ MINA FEST BRUDAR! <33

Söndag!

Japp idag är det söndag och sista dan på helgen innan man kommer tillbaka till helvetet.

I fredags så var ja med Johanna och vi skulle till nkpg men de blev inte så, lite synd men kanske bra ändå. Det blev donken istället och sen hem till mig. Igår var de öppet hus på nån skola så man var ju där och kollade men de var ingen skola för mig. De är så jävla svårt att välja var man ska gå, ja har ingen aning. KAN INTE NÅGON VÄLJA ÅT MIG SÅ SLIPPER JAG DE? Iallafall efter de så åkte ja till Växjö och träffade några där. Haha och vi gjorde "inbrott" i någons garage ;) kul kul vare!

Men nu ska jag vell städa rummet, de var ett tag sen och det behövs verkligen.... och efter de blir de plugg :'(

PUSS PÅ ALLA UNDERBARA <33



 

ledig :D

Godagens alla tanter och gummor :D

Ida vare studiedag så ja drog in till stan o träffade johanna, vi gick runt överallt o hade jätte. Sen gick vi till Gorges o satt där i två timmar :)

Nu sitter ja o väntar på matt morsan ska bli klar med maten, är fett hungrig o snart ska ja nog ringa emelie för ja har inget annat att göra o så va de ett tag sen man snackade med henne :P

Ikväll vet ja inte riktigt va som hännder. Har försökt att få tag på frida men hon är ju me erik så de tar nog ett tag innan hon svarar menmen.

Imorn är de också studiedag så jävla skönt :) då blir de emelie och frida men ja vettitusán va vi ska göra men vi hittar alltid på något ;)

men nu pallar ja inte att skriva mera pusssssss på er <3.

ANGELICA ÄR MITT NAMN :D

HEEEJ ALLA TÖNTAR :D

bara så ni vet så är JAG den aldra aldra bästa :) men nu till serriöst snack och inte bara en massa skit ;)

Har inte pallat att blogga på ett tag men nu är ja igång igen (får sen när ja orkar lägga in nästa gång men de är inte dagens problem)

En anledning till att ja inte har bloggat är för att de har varit sååå jävla mycket på sista tiden, fattar inte ens själv hur ja har överlevt menmen det är ju bra att jag har ;) 

Ida så skulle olimpia ha kommit hit men det blev inte så :( men träffade frida iallafall som ja faktiskt inte har vart med på TRE VECKOR en katastrof! Det var trevligt att träffa henne igen, vi hade mycket att prata om. Imorn blir de att träffa olimpia och det ska bli av! De har ja bestämt ;)


Men nu pallar ja inte att skriva mer PUSSSSS PÅ ALLA ÄRLIGA OCH ICKE FALSKA MÄNNISKOR!!! :D <3333

RSS 2.0