Morgon!

Vaknade för ett tag sen och gick och tittade på OC. Jag kommer aldrig att tröttna det, mohaha. Idag blir det att packa och sen åka till mormor och morfar. Funderar på att lämna mobilen hemma så att ingen får tag på, men ja tror att ja tar med den ändå, kommer att ångra mig såå jävla mycket om jag inte tar med mig den.

Hoppas att jag träffar Zara och Nea där, de var så länge sen och jag saknar dem så mycket!

Men nu måste jag sluta skriva för att jag måste packa, men först en blid på OC.



PUSSAR PÅ FOLKET <33


Va ett tag sen nu

Har inte hunnit eller orkat blogga dom senaste dagarna. Allt har blivit så konstigt, jag vill bara alla väl men det blir fel hela tiden och alla missförstår mig. Det känns som om jag inte har någon kvar längre. Ingen som jag kan prata med, som lyssnar eller som bryr sig. Alla är så självupptagna och jag orkar inte det längre. Det är säkert inte många som vet heller att jag åker imorgon till mormor och morfar, har sagt det till flera men ingen lyssnar. Men det ska ändå bli rätt skönt att åka det och få tänka igenom allt som har hänt och allt som kommer att hända. Där kan jag få vara mig själv och ingen bryr sig om jag har smink eller hur jag ser ut, kan det inte vara så överallt? Vet inte riktigt när jag kommer hem men det blir troligen på nyårsmorron. Undra vad som händer då föresten, får se om ja ens orkar göra någonting.

Har legat i sägen i flera dagar nu utan att göra någonting, bara gråtigt över massa olika saker. Ingen som förstår mig eller som märker något. Jävla egenkära personer, var är vännerna när man behöver dom som mest? Jadu, de kan jag inte svara på dom har vell inte ens märkt att ja mår dåligt. Har aldrig varit så svag förut, den som vill knäcka mig totalt gör det nu då kanske jag aldrig kommer tillbaka.

Kom på men grej förut ida, den som bloggar, kollar på en tv serie som man har hela säsongen av eller blir allmänt osocial. Den har inget liv.  

Men nu ska jag gå och kolla på OC . Har börjat att kolla  de igen, de är såå jävla bra och så har jag ju ingel liv.

PUSS PÅ DE TRÖGA IDIOTERNA

GOD JUL! :D

Nu är den stora dagen kommen! Nae skojja bara, men idag är det julafton. Gårdagen blev inte så farlig ändå, det var faktiskt jätte kul där och jag fick många roliga paket :D Kom hem rätt sent igår så är lite trött idag menmen det är ju julafton! När jag vaknade i morse så var det snö ute! Otroligt, det har inte varit snö på julafton på hur många år som helst men nu är den här, så ja vart jätte glad! Snart kommer släckten och då ska vi äta julmat och sen se på Kalle Anka vid kl 3, de får ingen missa, lova mig de! Ingen jul uten Kalle Anka ;) Sen blir det vell paket :D Men nu måste jag sminka och ta på mig innan dom kommer.

Kanske blogga senare igen?

PUSSS PÅ JULEN :D <33

Godmorgon!

Jag är trött! Vaknade ass tidigt i morse av att farsan väkte mig för att vi skulle åka och handla, suck. Bara för att han inte hade hanlat klart julklappar så kan vell jag få sova? Blev jävligt sur men följde med ändå, var ju ändå vaken och kunde inte somna om. Nu väntar ja på att maten ska bli klar, är såå jävla hungrig. Sen ska ja sova igen, skönt! Ikälll ska ja till Vikingstad, Tråkstad skulle jag ha döpt det till om jag fick bestämma. Ska träffa mina syskon där, de ska vell blli kul på ett sätt för att jag har inte träffat dom på ass länge, speciellt inte Ulrika men annars så blir de vell bara en masa skit prat, pallar inte, kan man inte bara sova istället och vakna när det blir sommar igen? Hatar vintern och julen! Men nu ska ja kolla på tv innan maten bllir klar.

PUSS PÅ DEN JÄVLA JULEN!


Hemma igen

Kom nyss hem från bowling. Det var kul och gissa vad, JAG KUNDE KASTA KLOTET :D inte för att jag vann eller så och för ja kom ju absolut inte sist......hm. Sen blev det pizza och alla försökte ta kort på mig, tror ingen lyckades. Yess!

Nu väntar jag på att Frida ska ringa. Jag skulle ju kunna ringa henne men ja orkar inte gå och hämta telefonen men om hon ringer så kommer dom med den, praktiskt!

Kvällen blir väll mys framför tv med syrran. Det va ett tag sen så det ska bli mysigt. Men nu ringer Frida så baybay folket.

PUSS

Måndag

Har varit en rätt så lugn dag idag. Har i princip bara pratat med frida i tele men annars har de varit lugnt. Skönt! Med tanke på hur mycket som har hänt den senaste tiden. Det har varit så mycket som har hänt och så mycket som har förändrats. Både jag som person och hela mitt utseénde, saknar mitt gamla jag som inte brydde sig om vad andra tyckte. Menmen alla förändras ju med tiden. Snart ska ja in till stan och bowla och sen blir de att äta på resturang, vet inte vilken än, men det blir nog trevligt hoppas jag.

PUSSS ALLA POPCORNSKAL


YEEEY NU ÄR DE JULLOV :D

Äntligen kan man verkligen säga. Inte för att ja gillar julen utan för att nu slipper man den jävla skolan, fan va folk är jobbiga där, menmen palla bry sig nu när man inte behöver träffa dom på tre veckor :D

Helgen har vart underbar!

Fredag: Slutade halv tio och drog ner till stan med Amanda, när hon drog kom lillasyster och vi gick till ett café och myste. Sen när vi kom hem vart de ännu mer mys i soffan med emelie och mamma.

Lördag: Tog det lugnt hela dan och väntade på att Frida och Johanna skulle komma. Frida kom två timmar innan Johanna så vi gjorde maten, inte så lyckat. Först brände vi köttfärsen, sen hälde vi i för mycket fett och till sist hälde vi i för mycket krydda, men de gick och äta ändå...... När Johanna kom blev de tjejsnack och mys i soffan och ett misslyckande att försöka se på film. Sen ringde några idioter som hade fått för sig att cyckla hem till mig från Vikingstad, vilket är 13km så ja fick åka och hämlta dom med moppen halvvägs. Stannade ett tag innan dom fick hemlängtan och ja fick skjutsa dom igen och när ja kom hem blev de film och så fortastte våran myskväll.

Söndag: Vaknade sent idag och började dagen med att äta lunch. Sen åkte Johanna hem och Frida och jag fastnade framför mobilerna och tv. Tittade på några gamla filmer som vi spelade in i sommras och längtade tillbaka. Shit va vi har förändrats mycket båda två, både i utseendet och i sättet. Jag var så jävla blond då och nu är jag brunett, hur kunde jag färga håret så? Det var ju mycket bättre förut men jag ska ändå färga om håret snart igen så att det spelar vell inte så stor roll, jag ska ju bli blod men inte så blond. Iallafall det var läskigt att se hur man var då och jag kom på att jag har tappat min humor sedan dess, vart har den tagit vägen? Då var ja ju idiotiskt rolig och var är gladheten som ja hade då? Allt har bara försvunnit, men får hoppas att det kommer tillbaka när det blir sommar igen.

Men nu ska jag äta, är fett hungrig som vanlligt :P

TACK FÖR EN UNDERBAR HELG TJEJER!

 Puss på er!


Sommarbilder<3


Vad ska man säga?

Inga komentarer om veckan! Den har vart en mardröm som jag vill glömma men kan inte. Förstår inte varför du utsatte mig för detta, trodde vi var vänner men tydligen inte! Du låtsas som ingenting med du ska få tillbaka!!!!

puss på er som låtsas bry er <3


RSS 2.0