plugg :(

plugg plugg plugg, ja pallar inte har försökt plugga i flera timmer men de går inte, ja pallar inte. men nu SKA ja plugga

PUSS PÅ FYSIKEN!  



Onsdag!

Heej, nu sitter ja här igen o har såååååå jävla ont i huvudet men de kanske inte är så konstigt för ja har ju inte kunnat sova nått dom senaste dagarna, vene varför men jobbigt äre, somnar över allt. Ida var ja på katedral o kollade o de verkar sjukt bra så de blir nog där ja ska gå på samprogramet men imorn ska ja till folkunga o då äre vell där ja vill gå..... de är så jävla svårt att välja o de är ju viktigt me för de påverkar ju framtiden men egentligen är de sjukt att man måste veta nu vad man vill bli om 10 år! menmen de går vell. Nu ska ja plugga på fysiken, har prov på freda.

PUSS PÅ GYMNASIET


Godmorgon!

Godmorgon folket kan ja vell säga även fast kl är halv sen på kväller ;), nu sitter ja här igen o nördar vid datorn, har nyss fått tbx den från broshan som lagade den o tog bort allt virus o skit på den, tack så mkt. Igår vare typ tjejkväll hos Amanda och de var väldigt trevligt och ida har ja vell inte gjort ett piss menmen sånt är livet.

 haha bild från i sommras ;)

PUSS PÅ ER<33

:D

HAHA, HADE INGET ATT GÖRA :D

VILL!

tjao nu sitter ja här och väntar på att alla ska komma, mamma fyller år ida så grattis till henne. Själv så kommer ja vell att dö ikväll av alla tråkiga gäster ville mkt hellre åka till ljungsbro till Milla där de skulle vara mys kväll/ fest eller va man ska säga. menmen en dag om året kan ja vell offra för lilla mamma.

Har jävligt ont i örat, skulle platta håret förut och träffade örat, fy fan va ont de gjorde så prova inte de ett tips bara för de kommer du att ångra då. 

Jao och nu ska jag fortsätta på inlägget som jag började på för fyra timmar sen x) gästerna kom och så åt vi och så men nu är jag här igen. 

Vart ju bjuden hem till Milla förut där Frida, Einar, Petter, Fhilip och Markus skulle vara men jag fick ju inte gå men jag kom på att jag kanske kunde åka med broshan sen när han ska hem för då har jag ju vart hemma en del av kvällen;) men de är inte säkert att ja får men man kan ju alltid fråga för de skulle vara jävligt kul att åka till dem.

Men nu måste jag vell iaf gå upp och vara lite social mot gästerna även fast ja egentligen inte pallar men de kanske är större chans att ja får åka då ;)

PUSS PÅ MOR SOM FYLLER ÅR xD

FAN!

FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FA FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN

JAG ÄR INTE ENS BORTA I EN VECKA OCH DU VÄNDER ALLT UPP OCH NER. SKA BLI SÅ JÄVLA SKÖNT ATT BÖRJA GYMNASIET SÅ JAG SLIPPER SE DIG IGEN OCH DÅ KOMMER  DU INTE I NÄRHETEN AV MIG. VART JAG ÄN VÄNDER MIG STÅR DU DÄR OCH TROR ATT DU ÄR MIN VÄN OCH ALLA ANDRAS MEN DU ÄR HATAD OCH FALSK, LÄR DIG DET! DU HAR INGA VÄNNER!!! MEN DOM SOM VÄNDER SIG TILL DIG NÄR JAG ÄR BORTA ÄR VELL DOM SOM ÄR FALSKAST, ATT DOM INTE KAN VISA DET NÄR JAG ÄR DÄR UTAN MÅSTE GÅ BAKOM RYGGEN PÅ MIG. VARJE GÅNG JAG ÄR BORTA TAR DU MIN PLATS OCH TROR ATT DU ÄR MIG MEN DET ÄR BARA DINA DRÖMMAR FÖR VARJE GÅNG NÄR JAG KOMMER TILLBAKA SÅ FINNS DU INTE LÄNGRE, LÄR DIG DET! DIN JÄVLA HORA DÖ!!!!!!!!!!!!

PUSS PÅ ALLA DOM FALSKA JÄVLARNA!

:)

 bara för att :)

Ett tag sen;)

Har inte bloggat på ett tag nu, haha de brukar vara min vanliga replik och den håller idag också faktiskt men anledningen är inte att jag inte har pallat utan att datorn har krachat och så har ja vart sjuk i en vecka. Fan va skönt de är o va frisk igen, jippi :D. de va nästan så ja längtade tillbax till skolan för att träffa alla. Nu sitter ja här o gör ingenting fast ja har massor och göra men ja pallar inte just nu x)

Ida kom ja som sagt tillbax till skolan o de va vell ändå helt ockej, började med sovmorgon och sen en lektion, lunch, avslutningsskit, och slut. Sen drog ja ner till stan med Frida och Amanda men Amanda drog snart för att träffa några andra så då blev de bara jag och fridish kvar menmen de va niiiice. Efter ett tag drog vi till Emelie som färgade håret, såå jävla fett  msnyggt de blev asså, nu är hon snart den trede och sista blondinen :D
 
Imorn äre studiedag o då vet ja inte riktigt vad som händer men får vell ta de lugnt för alla har biljett o skit oh ska nån stan men är man sjuk så är man :/

Men nu ska ja göra lite nytta med livet.

PUSS PÅ MIG



Söndag!

Godkväll kanske man ska säga? Nu är ja hemma och har fått igång datorn, otroligt!! Nu börjar de närma sig slutet av helgen, fan, skulle gärna vilja ha helgen lite längre men inte får jag som jag vill.  Sov ju hos Frida inatt, och vi sov ju inte så mkt så ja är jävligt trött nu menmen ska man ha kul så får man stå ut med sånt. Igår var ju Memmes fest och den var sjukt rolig. Nu kommer lite bilder från innan och efter festen ;)

PUSS PÅ DEN ALLDELES FÖRKORTA HELGEN<33







3 gången ida bara för att ja inte har ågot liv :)

jao vad ska man säga? Frida sover fortfarande och klockan är snart 2, kanske är dags att väcka henne snart? Alla tjatar på mig att jag ska göra de så ....

PUSS

godmorron

Vaknade nu för ett tag sen, kan inte sova även fast ja somna vid 6. Frida sover gott så ja tattar hennes dator. Senare idag vet jag inte riktigt vad som händer men de blir vell att vara kvar här ett tag till iaf.


PUSS ALLA SOM SOVER GOTT <33

o heej

Jao de va ett tag sen ja bloggade nu men min dator har krachat så ja har inte kunnat vara inne. Men nu är ja hemma hos Frida och hon skulle hjälpa mig att fixa min blogg men hon har somnat och pratar fint i sömnen. Tidigare ida var vi på Memmes fest, sjukt kul vare även fast ja saknade några. Men nu ska ja vell försöka att väcka lilla damen för att ja kan ine somna och de är inte några sociala på msn men kanske bloggr senare igen sen om jag inte kan väcka henne ;)

Juste gått nytt år förresten.

PUSS PÅ DE NYA ÅRET

Haaaiiiij everybady :D

Nu sitter jag och pratar i telefon med Frida, trevligt, trevligt de va ett tag sen nu. Men hinner inte att skriva mer nu för ja ska färga håret, lond igen hoppas att de blir bra  ;) 

PUSSSSSS PÅ HÅRET <33333

RSS 2.0