halllo









Nu är jag hemma igen. Har varit i småland hos mormor och morfar. Hos dom vare lite smått tråkigt men sen åkte ja till Zara och Nea och var med dom hela tiden :D VI HAdE SJUKT KUL!!!! Längtar tills nästa gång vi ses, saknar er redan! I tisdags så sova vi hos Zara och då kom Henke och Nelle en stund. Dom var lite roliga och deras dealekt kan man ju inte sluta att älska, dom pratar ju sååå gullligt. Hoppas att det blir Nea och Nelle, dom skulle vara sååå sööta tillsammas ;) och sen kanske de blir eme och henke vem vet? :P haha.

Nu sitter ja här och lyssnar på musik och märker att jag har bytt musikstil helt :S haha lyssnar på Takida och Hoobastank ;) dom är ju bra eller hur frida ;)

Sen ida blir de att träffa Fridddddddddiiiiis som jag faktist inte har träffat på fem dagar!!! :O otroligt!! de ska bli skojj, har saknat henne massor

pusssss på alla er idioter <3333

JOBB JOBB JOBB!!!

Idag vaknade jag av att Johanna (min kusin på 8 år) kom springande in i rummet. Klockan 8 på morgonen!!! Hur kan man ens vara vaken så tidigt en lörda??? :O Menmen ja var vell trött sen dan innan. Då åkte ja till Frida och där var också Emelie och Clara. Vi hade kul som vanligt tills Emelie och Frida deckade men de gjorde inte så mycket för Clara och jag ringde några idioter och dom trodde att Clara var en kille på 16 vilket absolut inte stämmer..... eller??? :O När vi hade skrämt upp dom gick vi tillbaka till Fridis och Emmelisss men dom sov så gott så Clara och ja drog hem. Kom hem vid ett och gick o la mig. De var tur att jag gjorde de för dan efter = imorse ringe Lotta (Fridas morsa) och frågar om ja kunde jobba kl 12-17 dum som ja är svara jag ja. När vi lagt på kollar ja på klockan och ser att det är 20 min kvar tills ja måste åka!!!! PANIK!!!!! menmen. Jag kom iallafall till jobbet.....Sen fick jag veta att ja ska jobba imorron med samma tid och när ja kommer hem ska ja till mormor och morfar och då får ja äntligen träffa ZARA och NEA igen, saknar dom så!!!

Just ni sitter ja i mitt rum och tänker på allt möjligt. Johanna ligger i min säng och sover så sött, tänk om man kunde få vara så liten igen. Så bra allt skulle vara då.... men man får vell drömma.

Saknar Frida och Emelie som är på konfa läger, haha hoppas att dom har kul men de har dom ;) Pratade med Frida förut och hon och Erik är tydligen ihop igen, så gulligt.

Nu undra ja hur ja ska kunna klara av att jobba 5 timmar imorron, de är sååå tråkigt ibland men ibland är det ass kul :P bara ja inte gör bort mig och springer in i nån eller nått XD haha.

Men nu orkar ja inte skriva mer pusssssss på alla sööta tanter :D <3333

sjuk :(

Nu är ja hemma och väntar på att tiden ska gå. Jag har varit hemma från skolan för att jag hade feber igår, rätt skönt faktist. Slippa skolan, hade so prov ida som jag inte hade pluggat så jätte mycket till men när ja pratade med Olimpia så sa hon att det var ganska så lätt menmen. Syd att ja inte kunde träffa alla innan lovet men dom ja vill träffa träffar ja vell så då spelar de vell ingen roll. Men nu är det iallafall HÖSTLOV :D fast de skullle vara mycket bättre om det var SOMMARLOV! Hatar hösten och vinter :(  Saknar sommaren såå jävla mycket, kan de inte vara sommar jämt??? :O

Frida kommer snart hem med bussen, hoppas att hon ringer då hon sa att hon skulle de....

Ikväll vet ja inte riktigt vad som händer bara att ja ska träffa frida och att min lilla kusin kommer  :S Hon ska stanna här hela helgen :O hoppas att man överlever.....

Men orka skriva mer nu

pusssssss alla underbara människor <33333


tjooo :D

Nu sitter ja hemma hos olimpia med sarah. olimpia är inte hemma hon är på nån grej och tar hand om barn så sarah och jag är ensamma hon henne med hennes brosha. menmen hon kommer snart tillbaka tror ja men då har ja redan åkt och jobbat, tråkigt tråkigt men ja får ju massa pengar :D i fredas va de mys hos frida och igår jobbade ja också och sen träffa emelie vid stationen för att hon hade varit i stockholm hos emmah. sen gick vi hem till olimpia innan emelie var tvungen att dra. men nu måste ja typ gå pussssssssss <3333

RSS 2.0